Yamaha TMAX IRON MAX (2015) rocks!

Yamaha TMAX IRON MAX (2015) rocks!

Welkom 2015! Welkom Yamaha TMAX IRON MAX ABS! De speciale editie van de roemruchte Yamaha TMAX motorscooter is in 2015 weer traditiegetrouw in een exclusief jasje gestoken en uitgerust met een aantal mooie goodies. Dit jaar is de vernieuwde TMAX sowieso een kijk van dichterbij waard aangezien de styling / afwerking van de Yamaha weer oogstrelend is. De gelukkigen die zich de nieuwe 2015 TMAX kunnen veroorloven hebben vast nog een kleine marge over voor deze Yamaha TMAX IRON MAX. Net iets exclusiever – net dat beetje extra uitstraling. De IRON MAX rockt ‘m hard!

yamaha-tmax-iron-max-2015-1-1

Yamaha TMAX IRON MAX ABS: cosmetische extra’s

De Yamaha TMAX IRON MAX is gebaseerd op de onlangs gepresenteerde 2015 TMAX waarop (vooral) de nieuwe look aan de voorzijde opviel. Eigenlijk is de IRON MAX gewoon een 2015 Yamaha TMAX met een paar cosmetische extra’s. Zo vinden we op de IRON MAX goudkleurige elementen terug op de 41mm upside-down vorkpoten en op de ‘nieuwe’ radiale remklauwen met 4-zuigers. Daarbij is de IRON MAX uitgerust met aluminium voetplaten, speciale emblemen én een speciaal gestikt zadel. Last but not least: de IRON MAX is voorzien van de exclusieve kleurstelling Liquid Darkness. Coole naam btw.

yamaha-tmax-iron-max-2015-2-1

Yamaha TMAX IRON MAX ABS: een mega-solide basis

Verder vertrouwd de Yamaha TMAX IRON MAX op de mega-solide basis van het TMAX-model (lees meer). Ofwel: de bekende 530cc 2-cilinder (vermogen: 34.2 kW @ 6,750 tpm / koppel: 52.3 Nm @ 5,250 tpm) die garant staat voor veel koppel en een indrukwekkende acceleratie. Én state-of-the-art verzorging op het gebied van chassis, vering en remmen. Verdere TMAX-nieuwtjes voor de 2015 Yamaha TMAX en IRON MAX zijn het Smartkey systeem, de eindelijk standaard geworden 12V aansluiting en de nieuwe tankdop. Oja, en natuurlijk meer LED verlichting.

yamaha-tmax-iron-max-2015-3-1

Yamaha TMAX IRON MAX ABS: prijs en meer informatie

De Yamaha TMAX IRON MAX ABS staat vanaf nu bij de dealer en is alleen leverbaar in de (zwarte) kleurstelling Liquid Darkness.

    • Yamaha TMAX IRON MAX ABS (2015): € 11.999,-
  • Meer informatie: Yamaha Motor Nederland