Vespa Online Store: lifestyle & more

Vespa Online Store: lifestyle & more

Vespa is meer dan een scooter. Door de smaakvolle versmelting van technologie en elegantie kennen de Vespa modellen een grote populariteit over de gehele wereld: deze tweewielers zijn zelfs uitgegroeid tot ware cult-objecten. De komst van de nieuwe Vespa 946 onderstreept deze status maar al te goed. Deze moderne interpretatie van Vespa’s eerste prototype uit 1946 toont namelijk aan dat het merk na ruim zes decennia nog steeds zijn succespijlers in stand houdt: hoogstaande techniek gecombineerd met iconische styling. De Vespa-lifestyle houdt echter niet op bij zelf een Vespa besturen / bezitten. Bijpassende Vespa-kleding, -helmen, -accessoires en -gadgets zijn vanaf nu te bestellen bij de Vespa Online Store!

vespa-online-store-website

Op de gehele nieuwe Vespa Online Store – welke gelanceerd is tezamen met de nieuwe website van Vespa – vind je een rijkelijk aanbod van kleding, helmen, accessoires en gadgets. Deze producten zijn allemaal ontworpen in de tijdloze / iconische stijl die we kennen van Vespa: deze zien er allemaal dus erg fraai uit. Voor iedereen die gecharmeerd is van het Italiaanse merk zal de Vespa Online Store gegarandeerd een ‘candy shop’ zijn. Zie hieronder de hoofdcategorieën van de store (en onze suggesties).

Helmen en accessoires:

Originele Vespa-scooterhelmen zijn hier te vinden: van exclusieve (en prijzige) Vespa 946-jethelmen tot opvallende ‘helmpotjes’ in internationale kleurstellingen. Tussen de accessoires vind je (o.a.) een gave bijpassende Vespa zonnebril en handige ‘vintage’ reistasjes. Zeg eerlijk: stylo!

vespa-online-store-helmen-accessoires

Kleding:

Natuurlijk is er ook aanbod in ‘normale’ Vespa-kleding: van gave lederen jassen tot t-shirts en polo’s. In de ‘lifestyle-collection’ zal elke Vespa-liefhebber zich kunnen vinden. Elke fashionista trouwens ook!

vespa-online-store-kleding

Gadgets:

Tussen de gagdets vind je vooral huishoudelijke verrijkingen. Zoals de ‘legendarische’ kartonnen draai-kalenders met leuke vintage-prints. Maar ook de fraaie wandklokken en tinnen decoraties kunnen goed cadeau worden gedaan aan elke liefhebber.

vespa-online-store-gadgets

Accessoires voor de Vespa 946:

Voor die paar gelukkige eigenaren van de Vespa 946 (want gelimiteerde oplage) is er ook een sectie met accessoires specifiek voor dit model. Tja, als je dit model al heb kunnen aanschaffen, kan je vast ook wel een paar duiten missen voor een lederen helmtas en een paar aluminium handgrepen.

vespa-online-store-946-accessoires

Vespa Special Collections:

Hier vind je de exclusieve collecties van de Vespa Online Store. Op dit moment geheel in het kader van de nieuwe Vespa 946. Een ‘classy’ 946-helm met bijpassend t-shirt? We laten je de prijs maar zelf opzoeken…

vespa-online-store-special-collection

Vespa Online Store:

De nieuwe Vespa Online Store is vanaf nu “open” en is te vinden op het volgende adres: Vespa Online Store. Verzendkosten naar Nederland bedragen € 9.32,-.

vespa-online-store-visit