Vespa 946 en Emporio Armani: samen jarig

Vespa 946 en Emporio Armani: samen jarig

De uiterst exclusieve Vespa 946 staat binnenkort in een nog exclusievere uitvoering in een aantal (exclusieve) Europese showrooms. Ter ere van het 40-jarig bestaan van de stichting van Giorgio Armani én de 130e verjaardag van de Piaggio Groep hebben de twee Italiaanse lifestyle-merken de handen ineen gesloten. Het resultaat: de Vespa 946 Giorgio Armani. Waar het smaakmakende ontwerp (en prijskaartje) van de 125cc Vespa 946 een prachtige moderne opvatting is van de Vespa MP6 uit 1946 doet het modehuis van Giorgio Armani hier een stilistisch schepje bovenop. Uiteraard gebaseerd op de klassieke Vespa esthetiek.

Vespa 946 Emporio Armani: nog exclusiever

In overeenstemming met deze klassieke esthetiek wordt de nieuwe Vespa 946 Emporio Armani geleverd in een (mat) grijs kleurenpalet met ingetogen hints van groen. Gaaf detail: het groen is slechts waarneembaar onder bijzondere lichtomstandigheden (‘shinen in de zon’). De scooter is verder afgewerkt met matte metallic details (verkregen door galvanische behandelingen, jaja…), een prachtig bruin lederen zadel en mooie high-tech connectiviteit. Uiteraard prijkt ook de Armani-merknaam en kenmerkende adelaar subtiel op de voorkant en zijkanten van de scooter. Meer technische gegevens en achtergrond-informatie over de Vespa 946 lees je hierrr.

vespa-946-emporio-armani-2015-1-1

Vespa 946 Emporio Armani: meer informatie

De gelimiteerde (en genummerde) Vespa 946 Emporio Armani is vanaf juni te koop bij een beperkt aantal Vespa-dealers in Europa voor een prijskaartje die exclusief in de showroom bekeken kan worden. Uiteraard zijn er ook de nodige Vespa x Emporio Armani accessoires en kledingstukken ontstaan uit deze samenwerking.

Update: Prijs tóch bekend – de Vespa 946 Emporio Armani kost € 11.200,-

Meer informatie: website Vespa 946 Emporio Armani

vespa-946-emporio-armani-2015-2-4