Tucano Urbano: fluo scooter mode

Tucano Urbano: fluo scooter mode

Tucano Urbano maakt al 10 jaar kleding en bescherming voor scooter- en motorrijders. Het smaakvolle Italiaanse merk heeft naam verworven door de Thermoscud® beenkleden – die bestuurders tegen kou, regen en wind beschermen en met name in Italië grote populariteit kennen. Sindsdien is Tucano Urbano zich steeds meer gaan specialiseren in kleding en bescherming voor op de scooter / motor. Het Italiaanse merk is ‘fashionable’ ingesteld: het heeft producten in frisse opvallende kleurstellingen maar probeert deze tevens geschikt te maken voor woon-werk bestuurders die niet al te uitbundig het kantoor mogen binnenstappen. Met een Tucano Urbano El’met en een bijpassende regenjas zit je dus altijd goed!
Tucano Urbano El'met / Nano Bullet

Tucano Urbano El’met: fluo-powered jethelm

De El’met-modellen van Tucano Urbano vallen op door hun minimalistische styling en subtiele verwerking van reflecterend materiaal. De ‘kaalheid’ van deze jethelmen vormt eigenlijk zelfs het geraffineerde hoogtepunt van deze helm. De Tucano Urbano El’met is verkrijgbaar in twintig kleurstellingen – waarvan de fluo-kleuren de lijn van 2013 bepalen. De Tucano Urbano El’met is vervaardigd uit een fiberglass buitenschaal en heeft een uitneembare en wasbare binnenvoering waarvan de nekbescherming uit leder is vervaardigd. Het visier valt eventueel te vervangen voor een kleiner ‘Goggle-visor’ of is weg te laten voor de naked-look. Hebben!Tucano Urbano El'met (Fluo Geel)tucano-urbano-el-met-kleuren

Tucano Urbano Nano Bullet: bullet rain-proof windjack

‘Scooterfashion’ is in opkomst – enkel zien we dat in Nederland niet altijd even goed terug. Daarom laten we maar eens zien hoe de Tucano Urbano-look verder uitgebreid kan worden en dat fluoriserende kleuren zelfs zakelijk verantwoord kunnen zijn.

tucano-urbano-nano-bullit-ani

Deze Tucano Urbano Nano Bullet regenjas / windjack is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Omdat de Nano Bullet jas super-compact is zou deze jas eigenlijk een vaste plaats in je buddyseat moet hebben. Natuurlijk verkrijgbaar in de bijpassende fluo-kleur van je El’met. Niet te vergeten dat het dragen fluoriserende kleuren in het verkeer je veiligheid ten goede komt.

tucano-urbano-nano-bullit-kleuren

Tucano Urbano Accessoires: “In moto, sempre in moto”

De lijfspreuk van het merk (‘eens op de motor, altijd op de motor’) zegt al genoeg: de Italianen zijn vervend liefhebbers van tweewielers en dat zie je terug aan de doordachte accessoires van het merk. Bijvoorbeeld de schoenen-beschermers of hoezen, de vele handschoenen, tassen, thermo-kleding et cetera et cetera. Onze tip: neem vooral eens een kijkje op de website van Tucano Urbano!

tucano-urbano-schoenen-covertucano-urbano-handschoenentucano-urbano-tassen

Meer informatie: website Tucano Urbano
O.a. hier te bestellen: Yoox.com