Suomy 3Logy: de stormtrooper helm

Suomy 3Logy: de stormtrooper helm

Ben jij fan van scooters en StarWars dan zal deze Suomy 3Logy jethelm je zeker blij maken. Maar ook als je het leuk vind om er net even ‘anders’ bij te rijden trouwens ook. Dit nieuwe model van het Italiaanse Suomy, wat we ook kennen van de full-face motorhelmen, valt natuurlijk direct op door zijn ‘spacy’ design. Maar de helm is daarnaast ook nog eens functioneel. Met een zogenaamde ‘chin guard’ kan je de helm in een mum van tijd omtoveren van jethelm naar integraalhelm. Ook kan je de helm eenvoudig uitrusten met het bluetooth communicatiemodule van Suomy (SCS) waarop je gemakkelijk je telefoon of mp3-speler kan aansluiten. 3-in-1 dus!

Suomy 3Logy 3-in-1

Design en comfort

Ondanks dat het design van de Suomy 3Logy erg smaakgevoelig is, is de 3Logy verder een mooi afgewerkte helm, waarbij ook veel aandacht is besteed aan het comfort. De ‘cheek pads’ en de gehele binnenvoering zijn verwijderbaar en wasbaar, en gemaakt van Suomy’s COOLMAX® ACTIVE-voering om je hoofd fris en fruitig te houden tijdens het rijden. De chin guard is voorzien van opvallende aan/uit-ventilatieknop als je geen zin hebt om je vizier open te doen. Of wanneer je de epische woorden “Luke, I am your father” voor het stoplicht wilt uithijgen. De 3Logy zal er in ieder geval voor zorgen dat je dit lekker anoniem kan doen.

Suomy 3Logy

Kleuren en customizen

De Suomy 3Logy is verkrijgbaar in vele kleurcombinaties zodat de helm aanspreekbaar is voor een breed publiek. Als je niet kan kiezen dus een jethelm of een integraalhelm en je vind het leuk om een originele (en opvallende) helm te dragen? De 3Logy zou dan best eens het antwoord kunnen zijn en biedt ook nog eens mooie extra’s zoals een geïntegreerd (en getint!) visier en de bluetooth media-uitbreidingsmogelijkheden. Je kan de 3Logy bovendien zelfs ‘customizen’ naar eigen smaak door middel van de vervangbare covers aan de zijkant van de helm (waar de chin guard wordt verbonden aan de jethelm). Onderstaand zie je de gekleurde covers en de SCS-module van Suomy.

Suomy 3Logy cover & SCS

Prijs

Helaas wel aan de dure kant, je krijgt er wel een hoogwaardige en multifunctionele helm voor terug. Wellicht kan eBay je helpen…

€ 299,95

Kijk voor meer info op de website van Suomy.