peugeot-kisbee-rs-review

Peugeot Kisbee RS: hot & handig

Wij houden van scooters die sportieve looks met degelijke techniek en praktisch nut combineren. Over de laatste twee eigenschappen beschikt de ‘normale’ Peugeot Kisbee ruimschoots. Voor de (extra) sportieve looks moet je echter bij deze Peugeot Kisbee RS zijn. De Peugeot Kisbee staat bekend als uitermate gebruiksvriendelijke en functionele scooter – die ook nog eens over een lekker zuinig 4-takt motortje beschikt. Belangrijker: dit alles voor een (relatief) zachte prijs. De Peugeot Kisbee RS is dus erg interessant als je op zoek bent naar een handige scooter die nét dat beetje extra pit heeft. Vooral qua looks.

peugeot-kisbee-rs-rechtsvoor

Peugeot Kisbee: in het kort

De Kisbee RS is qua specificaties hetzelfde als de standaard Peugeot Kisbee. Niets mis mee aangezien de 4-takt motor van dit model goed in de smaak valt en de scooter zich uitermate goed (en zuinig) door het stadslandschap manoeuvreert. Verder kan je gemakkelijk iemand achterop meenemen op de Kisbee en heb je ook genoeg ruimte onder de buddyseat om je helm en slot op te bergen. Waar de looks van het standaard model Kisbee deze comfortabele kwaliteiten (vooral bij jonge sportievelingen) enigszins verbloemen, is de Kisbee RS juist op de markt gebracht om aan te tonen dat de Kisbee ook tof kan zijn!

peugeot-kisbee-rs-kleuren

RS: het “sportjasje” van Peugeot

Wat maken de RS-scootermodellen van Peugeot nu zo speciaal? Voornamelijk de kleurstellingen. De Kisbee RS is verkrijgbaar in Matt-Black en Ice White en is voorzien van opvallende (rode) model-emblemen. Vooral de zwarte versie heeft hierdoor direct een agressievere look. Niet te vergeten dat de zwarte 5-spaaks velgen (met gepolijste rand) hier ook een groot aandeel in hebben. Verwacht echter geen sport-vering of dubbele schijfremmen op de Kisbee RS: de RS-modellen van Peugeot zijn alleen sportiever aangekleed dan de standaard modellen. Zie bijvoorbeeld ook zwarte kleurstelling van het dashboard van de Kisbee RS.

peugeot-kisbee-rs-details

Resumé: doelgroep verbreding

Behalve deze uiterlijke kenmerken is er eigenlijk dus niet veel anders aan de Kisbee RS dan het normale model. Echter is het best een kunst om een onopvallend en degelijk model (no pun intended) tot een opvallend sportief model om te toveren. Iets wat de doelgroep van de Kisbee zeker zal verbreden. Helemaal als je je realiseert dat de Kisbee RS een meerprijs heeft van slechts 50 euro!

peugeot-kisbee-rs-zijkant

Prijs:

  • Peugeot Kisbee RS: € 1.479,-

De Peugeot Kisbee (RS) is leverbaar in 25 km/u als 45 km/u uitvoering. Meer informatie over de Peugeot Kisbee RS kan je vinden op de website van Peugeot of bekijk het Peugeot modeloverzicht op onze website. Onderstaande video is afkomstig van Goscooters.nl (waar je de Kisbee RS direct online kan bestellen).