Peugeot Django S: exclusief online verkrijgbaar

Peugeot Django S: exclusief online verkrijgbaar

De Peugeot Django S is de nieuwste telg van de Django familie. De Django S is op sportieve wijze voorzien van een (hippe) matzwarte kleurstelling gecombineerd met chrome en satijnen afwerkingsaccenten. Net iets meer ‘urban’ dan de Django Sport maar zeker niet minder geslaagd. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in de Peugeot Django. Met deze Django S tracht het merk nu ook het minder nostalgische publiek aan te spreken. Wat dat betreft sluit de verkoopwijze goed aan bij deze doelgroep: de Peugeot Django S is namelijk enkel online verkrijgbaar!

pegeot-django-s-2016-1-1

Peugeot Django S: kenmerken


De Peugeot Django S is uitgerust met een 50cc 4-takt motor en verkrijgbaar in 25 km/u en 45 km/u uitvoering (identiek aan de normale Django modellen). Deze retro scooter is bijna volledig Matt Black met chrome en satijnen accenten. Net zoals op de ‘gewone’ Django bevindt zich onder de buddyseat genoeg ruimte voor een jethelm. De Django S heeft (net zoals de Sport) een comfortabel, sportief éénpersoonszadel dat gemakkelijk uit te breiden is naar een tweepersoonszadel. Deze ‘dark horse’ blinkt niet alleen uit in uiterlijke vertoning, maar levert ook prima prestaties (2.8 kW @ 8000 tpm / 3.6 Nm @ 6600 tpm). Om nog meer jouw persoonlijke touch te geven aan de Django S zijn er uiteraard ook nog vele accessoires verkrijgbaar.

pegeot-django-s-2016-2-1

Peugeot Django S: meer informatie


De Peugeot Django S is enkel online verkrijgbaar! De snelle beslissers krijgen hier echter wel een origineel Django U-slot met ketting t.w.v. €189,- gratis bij cadeau. Dit Django U-slot is speciaal ontwikkeld voor de Peugeot Django en heeft een ART goedkeuring waardoor je met een gerust hart je Peugeot Django veilig kan stallen. Ga naar buy-peugeot-scooter.com voor meer informatie.

Prijs

Peugeot Django S (50cc): € 2.799,-