Tophelmen: Nolan N21 & N21 Visor

Tophelmen: Nolan N21 & N21 Visor

De Nolan N21 is de opvolger van de populaire N20. De (ook) op de EICMA 2014 gepresenteerde jethelmen zijn lekker minimalistisch en komen in zeer mooie vintage uitvoeringen. Veelal geïnspireerd op de opwoekerende trend van custom-bikes en café-racers in de motorfietsen-wereld. Maar natuurlijk ook uitermate cool voor op de scooter. Bijvoorbeeld bij de langverwachte Peugeot Django of de stoere Vespa GTS Supersport. De Nolan N20 en Nolan 20 Visor zijn uiteraard met klasse vervaardigd en zijn binnenkort beschikbaar in een vele toffe kleurstellingen.

Nolan N21

De Nolan N21 heeft een hoogwaardige dubbele polycarbonaat buitenschaal en is uitgerust met een mooie – binnen de helmschaal schuivende – ‘zonnebril’. Dit lichtblauw- of groen getinte visier heeft zelfs de naam ‘Vision Protection System’ gekregen vanwege de goede bescherming tegen de zon en is bovendien scratch-proof. Leuk detail aan de vele kleurstellingen van de N21 en N21 Visor is dat de uitneembare- en wasbare binnenvoering eenzelfde diversiteit kent. Tot slot zijn de Nolan 21 en N21 Visor uitgerust met een Microlock sluitingssysteem en ventilatiekanalen.

nolan-n21-2015-jethelm-1

Nolan N21 Visor

De Nolan N21 Visor: whats in the name? Nou, dat deze helm is uitgerust met een extra (groot) vizier die over het normale VPS-vizier geschoven kan worden. Handige gezichtsbescherming tijdens provinciaalse-vlieg-hap-ritjes, barre weersomstandigheden of omdat je dit gewoon relaxter vindt. Dit systeem is bovendien bevestigt met een geheel in stijl ontworpen mechanisme. Hiernaast heeft de N21 Visor t.o.v. de N21 een handig schuifknopje aan de buitenkant van de helm om het VPS-vizier in of uit te schuiven. Het VPS-vizier is op dit model trouwens zwart-getint – wat net iets agressiever/sportiever. Net zoals sommige kleurstellingen op de Nolan N21 Visor: dit model is duidelijk de meest riant uitgeruste jethelm van de twee.

nolan-n21-visor-2015-jethelm-1

Nolan N21 & N21 Visor: meer informatie en kleurstellingen

Aangezien de N21 & N21 Visor pas nét zijn onthult kan het best zijn dat we in Nederland nog tot ‘ergens’ in 2015 op de helm moeten wachten. Aan de andere kant: Google-zoektochten doen soms wonderen. Prijzen weten we gelukkig wel al (zie onder). Dat de Nolan N21 en N21 Visor tophelmen zijn óók.

  • Nolan N21: vanaf € 149,95,-
  • Nolan N21 Visor: vanaf € 179,95,-

Meer informatie/kleurstellingen: website Nolan of Nerons (Nederlandse importeur).