MOTORbeurs 2013: Ga op scooterjacht!

MOTORbeurs 2013: Ga op scooterjacht!

Van 21 tot en met 24 februari 2013 staat de MOTORbeurs Utrecht weer op het programma! Dé uitgelezen mogelijkheid om je schaamteloos te vergapen (en vergrijpen) aan de nieuwste modellen van zo’n beetje alle motor en scootermerken op de Europese markt. Uiteraard valt er nog veel meer te beleven op de MOTORbeurs en is een bezoek aan de Jaarbeurs Utrecht vooral een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Als je wil kan je zelfs achterop bij een stuntrijder springen om een paar “wheelies” en “stoppies” te maken. Niet te vegeten dat de MOTORbeurs Utrecht een prima plek is om je nieuwe scooter en accessoires uit te zoeken. Alle (nieuwe) modellen staan er namelijk uitnodigend voor je gepresenteerd!

Honda:
Scooternews.nl zal ook zelf de MOTORbeurs bezoeken om een oog (en camera) te werpen op de nieuwste scootermodellen en het laatste nieuws. Zo kijken wij bijvoorbeeld uit naar het bezichtigen van de Honda NSC50R, dit nieuwe sportieve smeedijzer van Honda kan met zijn scherpe prijs-kwaliteit verhouding voor opschudding gaan zorgen in de sport-scooter categorie.

Honda NSC50R - grijs

Honda’s MSX 125 (Mini Street X-treme 125) is trouwens ook een zeer spectaculair geval! Deze opvolger van de iconische Gorilla, Monkey en Dax gaat een poging doen de titel “funbike” op zijn naam te schrijven. Net geen minibike, net geen motorfiets, maar wel heel tof! Gepland voor voorjaar 2013. De Honda MSX 125 ga je zeker terug zien op Scooternews.nl! Onderstaande video is 200% de moeite waard te bekijken.

Kymco:
Een funbike die op basis van een scherpe prijs deze titel wil pakken is de Kymco K-Pipe. Niet alleen in de 125cc-klasse maar ook als 50cc-variant! Extra interessant voor de jongere schakel-liefhebbers want semi-automatisch schakelen maakt het opstappen des te makkelijker. Scherpe looks heeft de K-Pipe trouwens ook.

kymco-k-pipe-2013-zwart-2

Yamaha:
Even terug bij de sport-scooters. Ook de 2013 Yamaha Aerox R is op de MOTORbeurs Utrecht te vinden! De nieuwe Aerox R is compleet gerestyled en is er bepaald niet minder op geworden. Een must-see. En als je dacht dat de Yamaha X-Max 250 een slap aftreksel is van de T-MAX, ga dan vooral ook even de X-Max 250 MOMODESIGN in het echt bekijken!

x-max-250-momodesign-zijkant

Piaggio:
Op de beursstand van Piaggio valt trouwens ook genoeg te zien! Wat dacht je van de nieuwe Piaggio Fly. Of die steeds zeldzamer wordende Zip SP. Maar ook de premiere van de X10: de geavanceerde ‘maxiscooter’ (350cc) is de eerste tweewieler die uitgerust kan worden met een Iphone / Android koppeling (en App).

Piaggio X10

Vespa:
Bij dochterbedrijf Vespa is het vooral hopen op een glimp van die o-zo-prachtige Vespa 946. Het zou geweldig nieuws zijn als Piaggio besluit deze 946 ook in 50cc-uitvoering op de markt te brengen. Fingers crossed.

Vespa 946

En dit is slechts een greep van de scooters die je op de MOTORbeurs Utrecht kan gaan bekijken. Want verder zal elke snorfiets, brommer, (motor)scooter en motorfiets die er toe doet gewoon op de beursvloer staan. Alle grote merken zijn er namelijk bij. Maar zoals gebruikelijk zijn er ook talloze dealers, motorzaken, accessoires-merken en branche-gerelateerde bedrijven en organisaties aanwezig op de beursvloer. Zo heb je op de MOTORbeurs Utrecht altijd een goede kans om die Valentino Rossi scooterhelm of lang gekoesterde accessoire voor je Aerox tegen een mooie beursprijs aan te treffen. Tip: gewoon langskomen!

Direct online je toegangskaarten met korting aanschaffen en uitprinten?
Bestel toeganskaarten op de website van de MOTORbeurs Utrecht.