MOMODESIGN MINIMOMO: jet(set)helm

MOMODESIGN MINIMOMO: jet(set)helm

Op het gebied van uiterst gelikte jethelmen zit je bij MOMODESIGN goed (ook voor een dito Yamaha XMAX trouwens). De MOMODESIGN MINIMOMO jethelm is hier namelijk een schitterend voorbeeld van. Dit minimalistische ‘instapmodel’ van het Italiaanse merk kenmerkt zich door de aluminium roosters aan de zijkanten van de helm. Naast dat deze ‘eyecatchers’ verfraait zijn met het logo van MOMODESIGN accentueren deze details op hun beurt de geraffineerde kleurstellingen van deze fraaie jet(set)helm. Simpelweg bellissima!

momo-design-minimomo-2013-voorkant

MOMODESIGN MINIMOMO: Kenmerken

De MOMODESIGN MINIMOMO valt verder op door het stijlvolle helikopterhelm-zonnenvisier (een binnen de helmschaal schuivend visier) en natuurlijk het kenmerkende logo van het merk dat van voor naar achter op de helm pronkt. Verder is de MINIMOMO uitgerust met alle veiligheid en comfort die je mag verwachten van een jethelm van deze prijs. Zoals de ABS buitenschaal, de kinsluiting met micrometer-snelsluiting en de hoogwaardige en uitneembare/wasbare binnenvoering.

MOMODESIGN MINIMOMO: Special Edition

Naast de ‘standaard’ kleurstellingen (zie bovenstaande afbeeldingen) is de MINIMOMO ook verkrijgbaar in een aantal Special Edition kleurstellingen. De Special Edition versies van de MINIMOMO kenmerken zich – naast de kleine meerprijs – vooral door het gebruik van chroom, carbon of gelakte accenten. Nóg smoother dus.

MOMODESIGN MINIMOMO: Prijs en meer informatie

  • MOMODESIGN MINIMOMO: € 179,-
  • MOMODESIGN MINIMOMO Special Edition: € 199,-

Meer informatie en online shop: MOMODESIGN website