AXO Keith Haring jethelmen: coole kunst

AXO Keith Haring jethelmen: coole kunst

AXO heeft een aantal briljante jethelmen uitgebracht op basis van de kleurrijke illustraties van kunstenaar Keith Haring. De ‘cartoony’ kunstwerken van Haring zijn cool aan de muur, maar über-cool als accessoire bij je scooter. De Keith Haring Collection van AXO bestaat uit vier verschillende designs – allen op basis van Haring’s bekendere werken over de “street culture of the 80’s in New York”. Zodoende omvat de AXO Keith Haring Collection een aantal zeer kunstzinnige jethelmen die er ook nog eens goed uit zien. Wie durft?
axo-keith-haring-jethelm-detail

AXO Keith Haring Collection: 4 meesterlijke designs

De vrolijk ogende illustraties van Keith Haring hebben zogezegd een diepere filosofie (meer over Haring). Haring is vooral bekend om het visueel uitbeelden van de ‘taal van de straat’ in New York eind vorige eeuw – geïnspireerd door de street-art en graffiti in de stad. In de Keith Haring Collection van AXO zien we deze kunstwerken nu stijlvol terug op vier jethelmen. De collectie omvat een design waar op kleurrijke wijze een breakdance wordt uitgebeeld. Een design waarin het zwart-witte patroon van Haring’s figuurtjes het effect van een graffiti-meesterwerk uit New York nabootst. Een opvallend fraai stars and stripes-design en een iets romantischer design: een hart gevuld met figuurtjes die met elkaar dansen en knuffelen (inclusief Haring-engel).

AXO Keith Haring Collection: matchende accessoires

De Keith Haring-lijn van AXO bestaat niet alleen uit deze jethelmen. Echte liefhebbers kunnen ook nog een paar matchende sokken scoren bij AXO. Voor de meer ruigere types bestaan er zelfs AXO Keith Haring crosshelmen en bijpassende gear.

axo-keith-haring-motorcross

AXO Keith Haring Collection: prijs en meer informatie

Deze jethelm van het Italiaanse AXO (type “Soho”) beschikt over alle comfort- en veiligheidseisen die je kan wensen. Zo is de voering gemaakt van zacht hypoallergeen materiaal, met geperforeerde lederen inzetstukken voor maximaal comfort. De kinband met is gemakkelijk in lengte aan te passen en is uitgerust met quick release-sluiting.

axo-keith-haring-soho-jethelm

    • AXO Keith Haring Collection jethelm: € 163,-
    • AXO Keith Haring Collection crosshelm: € 149,-
    • AXO Keith Haring Collection jethelm: € 14,-
  • Meer informatie en online store: Website AXO