Airoh Riot: vet 'groovy' jethelmen

Airoh Riot: vet ‘groovy’ jethelmen

Airoh heeft een nieuw model jethelm uitgebracht: de Airoh Riot. Een stoere jethelm met coole features en vette graphics. Absoluut de moeite waard om eens nader te bekijken. Je persoonlijke veiligheid wordt secuur bewaakt door deze Airoh Riot: de buitenschaal is namelijk vervaardigd uit een combinatie van gevlochten carbon en kevlar composiet. Dit betekend dat de Airoh Riot zowel zeer lichtgewicht als ijzersterk is! Los hiervan geven de ‘groovy’ graphics direct een overtuigende eerste indruk.

airoh-riot-2014-usa

Airoh Riot: features & kenmerken

Airoh heeft goed werk van de Riot gemaakt. Het in-de-helm-schuivende-vizier is bijvoorbeeld een feature waarover wij altijd zeer te spreken over zijn. Niet alleen is de Airoh Riot uitgerust met zo’n type vizier – ook is dit direct ook een 50% (licht)getint zonnevizier! Verder is de helm uitgerust met een uitneembare/wasbare binnenvoering – in het geval je te veel haargel, zweet en/of andere smerigheid aan de binnenkant van je helm hebt opgespaard. Tot slot kan je kiezen of je een ‘klepje’ aan de voorzijde van de helm plaatst of niet; deze is middels de drie drukknoppen makkelijk te bevestigen/verwijderen. De helm is weliswaar prijzig maar beschikt wel over zo’n beetje alle features die je kan wensen.

airoh-riot-2014-blaze

airoh-riot-2014-color-1

airoh-riot-2014-color-2

airoh-riot-2014-general

Airoh Riot: prijs en meer informatie

De Airoh Riot jethelmen zijn begin 2014 verkrijgbaar in 7 opvallende graphics – waarvan sommige ook weer een verschillende kleurvarianten. De range varieert van ‘opvallend’ tot ‘subtiel’ maar met elke Airoh Riot jethelm zie je er gewoonweg blits uit. Aanrader!

  • Airoh Riot: € 199,-

Meer informatie (en alle kleurstellingen): website Airoh