5 leuke (lente) scooterroutes in NL

5 leuke (lente) scooterroutes in NL

ADVERTORIAL – Nu de lente weer in aantocht is, zal bij veel scooterrijders zonder twijfel iets gaan kriebelen in het bloed. De lente is immers een heerlijke tijd om het stof van je helm te blazen, en op pad te gaan. Onderweg zal je kunnen genieten van het zachte weer en de ontluikende natuur, mooie stadjes aandoen, en natuurlijk veel plezier hebben van de snelheid van je scooter. Om je hierbij wat op weg te helpen, hebben we vijf mooie routes voor je op een rijtje gezet. Laat de lente nu maar komen!

5 mooie lenteroutes

Voor je een lange route aflegt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle spullen in orde zijn. Heb je eventueel eten en drinken bij je? Zijn je helm en scooter in orde? Zit er genoeg benzine in de tank? Zo ja, ready – set – go:

route-posbank-rheden
DE ROUTE POSBANK RHEDEN
Op deze mooie route van 89,4 kilometer maak je kennis met de schoonheid van de Posbank, een prachtig natuurgebied, waar je eindeloos kunt genieten van stilte en rust. Haal je scooterhelm maar uit het vet!

route-vlissingen
RITJE VLISSINGEN
Geniet honderdvijftig kilometer lang van een rit tussen Vlissingen en Drunen en weer terug. De route rijdt langs mooie locaties in Zeeland, en Noord Brabant en heeft genoeg leuke plekken om even tot rust te komen met een lekker drankje in de zon.

route-Oud-Beijerland
DE NIEUWJAARS TOER
Een prachtige scooterroute door Zuid Holland, 70,7 kilometer lang. Geniet onderweg van de schoonheid van de uitgestrekte polders, en doe plaatsjes als Oud-Beijerland, Spijkenisse, en Barendrecht aan. Doe je helm op en duik de lente in!

route-gouda-utrecht
DE GODFRIED HUZEN ROUTE
Op deze route van 58,6 kun je op je scooter kennismaken met het landschap tussen Gouda en Utrecht, een afwisselende tocht, die je makkelijk kunt combineren met wat ontspannen shoppen in de stad Utrecht!

route-neeltje-jans
DE NEELTJE JANS ROUTE
Deze wat langere route van 304 kilometer, leidt van Den Bosch naar Renesse in Zeeland. De route biedt afwisselende landschappen, veel natuurschoon, en de mogelijkheid je scooter flink te laten ronken!

Wellicht heeft je scooter een tijd in de schuur gestaan vanwege het koude winterweer. Ben je op zoek naar een nieuwe helm? Vind een scooterhelm bij Helmonline.nl. Vóór 23.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Wij wensen je alvast veel plezier en geniet van het heerlijke lenteweer!


ADVERTORIAL – Scooternews.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.